Campania „ÎMPREUNĂ MAI BUNI” pentru refugiații ucrainieni din Gara de Nord

Puteți face donații în produse sau strângere de fonduri!

ASOCIAȚIA AREFU, președinte Ilinca Ștefănescu-Neagu,
www.stephanescu-arephy.com/

Strângem produse sau fonduri pentru refugiații care sosesc zilnic din Ucraina cu trenurile în Gara de Nord, sunt în sălile amenajate special, în așteptarea unui loc unde vor fi cazați pentru câteva zile sau mai mult, au nevoie de produse de primă necesitate – medicamente, pampers, scutece adulți, lapte praf bebeluși, șervețele umede, tampoane zi/ noapte femei, șampon bebeluși, șampon și gel duș adulți doze mici, stick deodorant doze mici, periuțe de dinți adulți/ copii, pastă de dinți adulți/ copii, lenjerie intimă copii, caiete de colorat, carioci, creioane colorate, mâncare cum ar fi: sandvișuri, dulciuri, banane, mandarine, cornuri cu ciocolată, covrigi calzi.
DOZE MICI: apă, sucuri adulți/ copii, pahare, farfurii de unică folosință, mâncare pisici, câini … și multe altele, de aceea, facem apel la dumneavoastră pentru a ne da posibilitatea să le putem oferi cât mai mult.
Precizez faptul că acești oameni, copii etc. sunt veniți de pe drum după ore întregi petrecute în frig, nedormiți, nemâncați, copii și persoane în vârstă, bolnavi sau cu dizabilități și foarte speriați de soarta lor, de aceea, vrem să le oferim cât mai mult confort și căldură sufletească.

ASOCIAȚIA AREFU „CASA MEMORIALĂ COMPOZITOR GEORGE ȘTEPHĂNESCU, ARH. VICTOR ȘTEPHĂNESCU ȘI PICTORI GABRIEL SI ANTOINETTE ȘTEPHĂNESCU-AREPHY”
CIF: 37427818
Str. Dogarilor nr. 9, camera 1, sector 2, București, România

Conturi bancare:
RO78 BACX 0000 0014 1504 5001 – LEI
RO51 BACX 0000 0014 1504 5002 – EURO
deschise la UNICREDIT BANK, Agenția Millenium, București.
Cod SWIFT: BACXROBUXXX

Sponsorii care ne ajută în campania noastră:

Alt Shift Auchan Carrefour
Catena
Fundatia Metropolis
Men at Work Restaurant Sara